BIOGRAFIA

Fotografia d'Oriol Miralles

Eugènia Guri està cursant actualment un Màster al Conservatori Reial de Brussel·les amb el Professor Boyan Vodenitcharov.

Es  gradua l’any 2017 a l’Escola Superior de Música de Catalunya - ESMUC amb el professor Vladislav Bronevetzky i el 2018 en un Màster en Estudis avançats en Interpretació també a l’ESMUC. Va començar els seus estudis de piano als 6 anys amb la professora Carme Cesena, continuant després amb el professor Sebastián Colombo.

Ha participat com alumna activa en diferents cursos (Jeunesses Musicales Deutschland’s International Chamber Music CampusAurora Music Stockholm Masterclasses, Acadèmia Internacinal de Quartets de Vic, Sitges, Lleida, Camprodon, Rascafría), i classes magistrals (Andrzej Jasinski, Marta Zabaleta, Donald Weilerstein, Vivian Hornik Weilerstein, Pietro De Maria, Helen Krizos, Rita Wagner...), rebent un seguiment a través de les classes durant un temps dels mestres Karin Merle, Alan Weiss i Vladislav Bronevetzky, becada en algunes ocasions per Centre d’Estudis Pianístics – CEP.

       

Ha rebut diferents premis arreu de Catalunya tan com a solista com amb varies formacions de música de cambra com el 1r premi en el "XXI Pòdiums de Música de Cambra" i en el "42è Concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya" de Vilafranca del Penedès. Ha actuat en sales com Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges, cicle al Jardí dels Tarongers a Barcelona, Sales 2, 3 i 4 de l'Auditori de Barcelona, Casal del Metge, Auditori CCCB. Auditori L’Atlàntida de Vic, Festival Fringe de Torroella de Montgrí, Auditori Enric Granados de Lleida. També a la Sala Maene, Art Base, Klarafestival Box i Musical Instrument Museum de Brussel·les i a la Salle Gabriel Fauré du Conservatoire de Paris, Casa de Cultura Carmen Conde a Madrid, Basel, Luxemburg, etc.

 

En l’àmbit de cambra, ha estudiat principalment amb membres del Quartet Casals i amb Kennedy Moretti. Ha treballat en diferents formacions de duo, trio, quartet amb piano i quintet. Actualment té una formació de duo de piano i violí amb Jaume Angelès, Umbra Duo, i és membre de Bärhof Ensemble.

CV Eugènia Guri