BIOGRAFIA

Fotografia d'Oriol Miralles

Eugènia Guri està cursant actualment un Màster a la Hoschule für Musik Basel amb els professors Tobias Schabenberger i Zoltán Fejévári.

Anteriorment s'ha format a l’Escola Superior de Música de Catalunya - ESMUC amb el professor Vladislav Bronevetzky i al Conservatori Reial de Brussel·les amb el professor Boyan Vodenitcharov, on es va graduar amb Cum LaudeVa començar els seus estudis de piano als 6 anys amb la professora Carme Cesena, continuant després amb el professor Sebastián Colombo.

En l’àmbit de cambra, ha estudiat principalment amb membres del Quartet Casals i amb Kennedy Moretti. Ha treballat en diferents formacions i actualment és membre de Bärhof Ensemble.

Ha participat en diversos cursos i festivals arreu d'Europa (Jeunesses Musicales Deutschland’s International Chamber Music CampusAurora Music Stockholm Masterclasses) i ha rebut diferents premis tan com a solista com amb varies formacions de música de cambra. Ha actuat en sales arreu del continent com Auditori L’Atlàntida de Vic, Sales 2, 3 i 4 de l'Auditori de Barcelona,  Sala Maene i Musical Instrument Museum de Brussel·les, Art Base a Basel o Salle Gabriel Fauré du Conservatoire de Paris.